Mammut Comfort High Goretex Surround Fjelltur Grå Damesko,mammut skor,forkant

NOK1,712.97  NOK856.49Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 001701
  • 6347 stk. på lager
  • Mammut Comfort Low Goretex Surround Fjelltur Svart/Grå Damesko,salg mammut klær,Rabatten fortrinnsrett
  • Mammut Wall Low Fjelltur Grønn Damesko outlet,mammut jakke,serien
  • Mammut Nova Mid II Goretex Fjelltur Brun Damesko,mammut salg tanum,på nett
  • Mammut Wall Guide Low Goretex Fjelltur Grønn Damesko,mammut levde i norge,Selger
  • Mammut Comfort High Goretex Surround Fjelltur Damesko,ajungilak mammut norge,populære butikker

Velg ønsket variant:Ant.

Mammut Comfort High Goretex Surround Fjelltur Grå Damesko,mammut skor,forkant_checkout

Description

mammut stødtand salg Mammut Damesko Fjelltur , Mammut Comfort High Goretex Surround Fjelltur Grå Damesko,mammut skor,forkant mammut sko test,outlet åpningstider

Pure komfort! Den sjenerøst skreddersydd passform, mykhet og lett skape en helt ny løpe sensasjon. Alle runde ventilasjon takket være nyutviklede GORE TEX® Surround® teknologi. Ekstra ventilasjon er levert av en luft gjennomtrengelig lag mellom kilen og innersåle, som også tilbyr komfortabel demping. Den lette tursko har også bord varig; den patenterte Rolling Concept®; en Hybrid Shell som gir form og stabilitet; en IP EVA kile med god demping og integrert bue støtte; og et beskyttende flytende gummi tåhette. Med sin Sonar teknologi, nye Sonar komfort såle av gripex ™, som har multi retningsører og to forskjellige gummihardheter, og har grep på alle typer terreng.
Ideell for:
backpacking
Gang
Reise
Egenskaper:
gripex Yttersåle Technology
Rolling Concept
hybrid Shell
Flytende gummi beskyttelse
3 D Tekstil
Sonar Technology
Board varte
spesifikasjoner:
Flex index: A5
Siste Indeks: Fottur Comfort
Vekt for UK størrelse 5.5 (per par): 778
Teknologi:
Rolling Concept:
Den patenterte Mammut eneste konseptet med tilpasset støtte og demping for å støtte naturlig fot roll, og dermed hindre utmattelse (fare for vridning).
Sonar Teknologi:
Den unike slitebane konstruksjon, utformet for å sikre maksimal overføring av bremsing og drivkraft kraft, er inspirert av de konsentriske mønster skapt sonarbølger. Dette garanterer høy sidekant stabilitet for bratte traverser, et sikkert grep på glatte overflater takket være fleksible ribbeina og en integrert langsgående bue støtte. De fleksible ribber integrert i kilen og den patenterte Rolling Concept sikre en avrundet rullende bevegelse kombinert med ergonomisk støtte og demping.
GORE TEX Surround Comfort Footwear:
Forbedret temperatur takket være 360 ° ventilasjon. En myk stoff med en svært åpen pore konstruksjon mellom sålen og kile gir effektiv luftsirkulasjon, ytterligere forsterket av pumpeeffekten. Dette resulterer i redusert oppbygging av transpirasjon og økt demping.
Gripex Sonar Comfort såle:
Multifunksjonell fotturer såle med en sirkulær lug struktur (Sonar teknologi). Sammen med de fleksible ribber, gir dette alene et sikkert grep og en sikker skritt på bakker, utforkjøringer og traverser. Midten høyde kabelsko er selvrensende.

Kommer du til å kjøpe Mammut Comfort High Goretex Surround Alle produktene fra Mammut har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Mammut Comfort High Goretex Surround og motta den innen få dager. Vårt mål hos Mammut Handle bestselgere Oslo er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Vanntett membran: Farge: Grå
Mammut - Damesko - Fjelltur,Vanntett membran: ,Farge: grå

Mammut Comfort High Goretex Surround Fjelltur Grå Damesko,mammut skor,forkant

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.49ersfootballtickets.com. Powered by 49ersfootballtickets.com